Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ-ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Ο Σ.Φ.Π ΑΘΗΝΩΝ GUERREROS ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14-09-2008 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.
ΤΙΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 15 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ GUERREROS ΚΑΙ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ.

ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.


Ο Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ''GUERREROS'' ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6/9.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

1 ) Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ (ΟΚΤΩΒΡΗΣ 08 - ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 09 ) ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΑ 5 ΕΥΡΩ.

ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΤΑ ΜΕΛΗ (ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ (20 ΕΥΡΩ).

ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.2 ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ GUERREROS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΩΣ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/9 ΑΠΟ ΤΙΣ 10.30 ΕΩΣ ΤΙΣ 18.30 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

3 ) ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ :ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 19.00 ΕΩΣ 22.00και ΣΑΒΒΑΤΟ: 17.00 ΕΩΣ 20.00 ( ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ)

4) Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ.ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΤΟ Δ.Σ.