Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Ε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Τα τελευταία χρόνια έχουμε ζήσει απίθανα γεγονότα και καταστάσεις σε βάρος της ομάδας μας που έχουν σκοπό να ανακόψουν την πορεία της. Χωρίς κραυγές εντυπωσιασμού, προσπαθήσαμε με αποδείξεις να πείσουμε ότι η ανάγκη για ένα δίκαιο πρωτάθλημα αφορά όλους. Κερδίσαμε την κατανόηση, αλλά παρά τις διαβεβαιώσεις που μας δόθηκαν, φαίνεται ότι τίποτα απολύτως δεν άλλαξε.
Μας προκαλούν έντονο προβληματισμό και ιδιαίτερη ανησυχία τα επαναλαμβανόμενα διαιτητικά λάθη. Μας προκαλεί θλίψη το γεγονός ότι τόσα πολλά και σημαντικά λάθη δεν μπορούν πια να αποδοθούν στην τύχη. Πολύ περισσότερο όταν την τελευταία τριετία δεν θυμόμαστε κανέναν αντίπαλό μας να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία σε μεταξύ μας παιχνίδι ούτε μία φορά. Πώς εξηγείται που τα «ανθρώπινα λάθη» γίνονται μόνο σε βάρος μας;
Η αντιμετώπιση που είχαμε στο σημερινό παιχνίδι από τον διαιτητή και τους συνεργάτες του ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά κακών (τουλάχιστον) διαιτησιών που είχαμε ως τώρα. Εκφράζουμε την έντονη οργή και αγανάκτησή μας για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται κάποιοι το ρόλο τους και τα ανυπέρβλητα εμπόδια που ετσιθελικά βάζουν στη δική μας προσπάθεια.
Επειδή δεν κατανοούμε την επιμονή του ορισμού διαιτητών από τον Σύνδεσμο Ηπείρου στα τρία από τα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας (με Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό Κατερίνης, Οδυσσέα Αναγέννησης), τα οποία συνοδεύτηκαν από κακές διαιτησίες, ζητούμε την εξαίρεση διαιτητών του συγκεκριμένου Συνδέσμου από τους προσεχείς αγώνες μας. Κυρίως δε, ζητάμε δίκαιες και αντικειμενικές διαιτησίες για όλους.


ΑΠΟ PANETOLIKOS.GR