Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Σήμερα περιμένουμε όλοι οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού την απόφαση για τον ορισμό του γηπέδου διεξαγωγής του μπαράζ. Κύριοι της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής σας καλούμε να πάρετε τη σωστή απόφαση και να επιλέξετε ένα γήπεδο λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις χιλιάδες των φιλάθλων του Παναιτωλικού. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε απόφαση που θα στερεί το αυτονόητο δικαίωμα του φίλαθλου κόσμου του Παναιτωλικού να παρακολουθήσει τον αγώνα. Στην ποδοσφαιρική Ελλάδα του 2009 δεν χωράνε αποφάσεις που θυμίζουν εποχές παράγκας, για την εξυπηρέτηση συμφερόντων ή άλλων σκοπών.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ γήπεδο που να ικανοποιεί τις ανάγκες των φιλάθλων μας και θεωρούμε πως μόνο κάποιο άνω των 15000 θέσεων είναι ιδανική περίπτωση για τη διεξαγωγή του αγώνα.

ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΕΝΩΣΗ Β’ ΚΑΙ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Καλούμε τον κόσμο του Παναιτωλικού αποφασιστικά, μαζικά και δυναμικά να απορρίψει τις ‘’λογικές’’ που ύπουλα διοχετεύουν ομάδες-σφραγίδες, να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να στήσει το δικό του κυανοκίτρινο χορό εντός και εκτός γηπέδου!!!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ!
ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ: ΑΝΟΔΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ!

Μετά τιμής
Το Δ.Σ.