Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

OΦΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0




ΑΥΤΗ είναι αντίδραση!
Ο Παναιτωλικός έχασε στο Ηράκλειο. Ε και; Η μάχη χάθηκε, ο πόλεμος δείχνει να έχει κερδηθεί προ πολλού και πλέον χρειάζεται σωστή διαχείριση. Μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι το +5. Οπλό και μάλιστα… πυρηνικό στα χέρια του Τεννέ και των παικτών του είναι αυτή η βαθμολογική διαφορά ενόψει των αγώνων που απομένουν.

Υπάρχει και ένας σημαντικός πλην εξωαγωνιστικός λόγος που ο Τίτορμος δεν πρόκειται να χάσει την πολυπόθητο άνοδο. Ο κόσμος του. Όταν έχεις μαζί σου αυτούς τους τρελούς ξέρει ότι βαδίζεις στα σίγουρα. Με… μηδέν βαθμούς στις αποσκευές επέστρεψαν οι «κυανοκίτρινοι» από την Κρήτη αλλά αυτό δεν πτόησε κανέναν. Τα παιδιά από τον σύνδεσμο της Αθήνας, που με κάθε ευκαιρία δείχνουν την παθολογική τους αγάπη για τον Παναιτωλικό, έστειλαν πρώτοι το μήνυμα με την παρουσία τους στα Σπάτα. Λίγες ώρες αργότερα κατά την άφιξη της αποστολής στο Αγρίνιο αυτό το μήνυμα προς τους παίκτες έγινε… βοή ολόκληρη.

Αν μέχρι το Σάββατο έπρεπε να δίνουν το 100% των δυνάμεων τους τώρα πρέπει να το κάνουν στο… 200%. Για όλο αυτό τον κόσμο που δεν ξενερώνει και παραμένει δίπλα τους. Το δείχνει εντός και εκτός γηπέδων έμπρακτα. Αυτές οι δύο υποδοχές που στήθηκαν μετά το ματς με τον ΟΦΗ είναι η πιο ώριμη αντίδραση. Αυτά τα παιδιά που κατά καιρούς έχουν ακούσει διάφορα απλά έδειξαν τον δρόμο σε όλους.

Όσοι σκοπεύουν στα ματς που απομένουν να βρίσκονται στο κλουβί για να κάνουν κριτική στον Τεννέ, για να κάνουν συγκρίσεις με τον Νταλακούρα, για να λένε αν θα πρέπει να παίζει ο Καραμαλίκης, αν θα πρέπει να μην παίζει ο Παππάς, αν λείπει ο Γκουέι και άλλα… τέτοια όμορφα, καλύτερα να συντονιστεί στον ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ, στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ή όπου αλλού θέλει. Όχι όμως στην εξέδρα.

Στα 6 ματς που απομένουν ο Παναιτωλικός χρειάζεται μόνο ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ στο πλευρό του! Τίποτα άλλο…


AΠΟ : http://paneole.blogspot.com/

Υ.Γ. ΑΝΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ή ΚΑΝΕΙΣ!!!