Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Σχόλιο GUERREROS)






H oμάδα μας νίκησε στην Ριζούπολη τον ιστορικό ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ με 0-2.Ελπίζουμε αυτή η νίκη να ξυπνήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και στις επόμενες αγωνιστικές να έρθουν μόνο ΝΙΚΕΣ για να φτάσει ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εκεί που αξίζει και έχει βάλει στόχο απο την αρχή της χρονιάς και δεν είναι άλλος απο την ΑΝΟΔΟ στην Α ΕΘΝΙΚΗ.
Θέλουμε να σταθούμε ιδιαίτερα στο κλίμα που επικράτησε στις εξέδρες του γηπέδου και να το μοιραστούμε με όλους τους φιλάθλους του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και όχι μόνο.
Είναι γνωστό οτι με τους φιλάθλους του ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ υπάρχει εδώ και χρόνια ένας ισχυρός δεσμός φιλίας και αλληλεγγύης.
Μια φιλία που ξεκίνησε απο τα πέτρινα χρόνια και των 2 ομάδων ,όταν προσπαθούσαμε σαν οπαδοί με κάθε μέσο να διατηρήσουμε ζωντανούς τους 2 ποδοσφαιρικούς συλλόγους και που έμεινε αναλλοίωτη στο χρόνο.
Η φιλοξενία τους και η συμπεριφορά τους ΑΨΟΓΗ.
Τέτοιες συμπεριφορές πηγαίνουν δημιουργικά μπροστά το οπαδικό κίνημα στην ελλάδα.
Άλλωστε το έχουμε τονίσει και σε παλαιότερα κείμενα μας πως : Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ιδιαίτερα στις εποχές που ζούμε.
Επιφυλασόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στο ΑΓΡΙΝΙΟ και ευχόμαστε το καλύτερο στον ιστορικό ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Tέλος να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας και το κόσμο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ για τη παρουσία του και τη στήριξη στον ΤΙΤΟΡΜΟ.

Υ.Γ.
 Πρέπει να γνωρίζουν οι παίχτες του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ πως το μεγαλύτερο ΟΠΛΟ της ομάδας ειναι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.Γι αυτό λοιπόν όταν μπαίνει γκόλ οφείλουν να το πανηγυρίζουν με το κόσμο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ....Γιώργο Κούσα είσαι λίγος για να φοράς το περιβραχιόνιο του αρχηγού.