Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Πανιώνιος 1-5 (Σχόλιο αγώνα)Είναι στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν όσα αισθάνεται ο κόσμος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
Άλλη μια ντροπιαστική ήττα για την ομάδα μας και η θλίψη με την οργή φωλιάζουν σε κάθε κυανοκίτρινο οπαδό.
Το οτι τα είχαμε επισημάνει όλα αυτά και τα εγκληματικά λάθη σε στρατηγική-σχεδιασμό-διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού-επικοινωνιακή πολιτική είναι γεγονός.
Οπως επίσης γεγονός είναι πως είτε τα γράφαμε είτε τα λέγαμε δεν υπήρχει καμιά διάθεση απο τη ΠΑΕ να ακούσει το κόσμο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ , δηλαδή τη μεγάλη δύναμη της ομάδας.
Δε χρειάζεται να επαναλάβουμε τις διαπιστώσεις μας , ο κόσμος έχει μυαλό και κρίση και κατανοεί τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Χρειάζονται μεγάλες αλλαγές και δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει θέληση , για να αλλάξουν στο τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας.
Μια πρώτη κίνηση που πρέπει να είναι και άμεση είναι η έλευση προπονητή ικανού και γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας που έχει αποδείξει την δουλειά του σε ομάδες και ότι αυτή την στιγμή είναι ο κατάλληλος για να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.
Κάθε μέρα που περνάει και υπάρχει στασιμότητα τόσο πιο δύσκολο θα φαντάζει να βγούμε απο το αδιέξοδο.
Όσον αφορά βέβαια τα άλλα ζητήματα και το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο γήπεδο δεν τρέφουμε καμιά ελπίδα να αλλάξει μιας και ειναι ξεκάθαρο πως δεν γουστάρουν τη παρουσία όσων έχουν καθαρή ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και το πάθος να στηρίξουν την ομάδα.
100% GUERREROS ATHENS