Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΠΟΡ


1) ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ


ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ, Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΗΤΑΝ Η ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟ ΣΥΝΟΛΟ.2) ΗΣΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ


ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΜΥΘΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..

3) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ..


4)ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..


5) ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ..

6) ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ


ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΑΣ.. ΟΜΩΣ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Σ.Φ.Π ΑΘΗΝΩΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΜΙΧΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..